Vize Sözleşmesi

VİZE İŞLEM SÖZLEŞMESİ

I – SÖZLEŞMENİN TARAFLARI

SARANTA TURİZM SEYAHAT SAN.VE SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Karakaş Mah. Karakaşbey Sok. No:32/ Kırklareli/Merkez

Tel: 0288 212 55 66

 

Müşteri Adı, Adres-Tel: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

II – KONU

Is bu sözleşmenin konusu SARANTA TURİZM aracılığı ile müşterinin yurt dışına çıkış için gerekli vize takip işlemini  SARANTA TURİZM ’in üstlenmesini talep etmesi nedeni ile  SARANTA TURİZM  tarafından müşteriye verilecek vize hizmetine ilişkin usul ve esasların düzenlenmesidir.

III – VİZE EVRAKLARININ TESLİMİ

Vize Başvurusu için gerekli olan Büyükelçiliğin bildirdiği evraklar, vize masrafları, başvuru yapılan ülkede seyahat sigortası zorunlu kılınıyor ise seyahat sigortası ücreti ve hizmet bedeli eksiksiz olarak, müşteri tarafından  SARANTA TURİZM ‘e teslim edilmelidir. Teslim edilen pasaportun talep tarihinden en az 6 ay geçerlilik süresinin bulunması zorunludur.

IV – VİZE İŞLEMLERİNİN TAKİBİNDE TARAFLARIN SORUMLULUKLARI

•Müşterinin  SARANTA TURİZM  e, geçersiz pasaport teslim etmesi ve bu nedenle vizenin çıkarılamaması veya müşterinin Büyükelçilik tarafından belirlenen evrakları eksiksiz teslim etmesi veya Büyükelçiliğin evrakların tam olarak teslim edilmiş olmasına rağmen ek evrak istenmesi veya Büyükelçiliğin müşteri ile şahsen görüşme istemesine rağmen müşterinin gitmemesi nedeni ile vize alımının gerçekleştirilememesi durumunda,  SARANTA TURİZM  ‘in sorumluluğu olmayıp, vize işlemleri için yapılan harcamaların da iadesi talep edilemez. Ancak  SARANTA TURİZM  başvuruyu eksik evrak nedeni ile yapmamışsa veya henüz harçlarını yatırmamışsa % 25 lik bedel kesilmek sureti ile bakiye kısmı müşteriye iade edilir.

•Müşteri, tüm evraklarını zamanında teslim etmiş ve  SARANTA TURİZM  zamanında başvuru yapmış olmasına rağmen Büyükelçilik tarafından seyahatin başlangıç gününe kadar pasaportlar teslim edilmezse  SARANTA TURİZM  ‘in sorumluluğu olmayacaktır.

•Vize başvurusunun reddi halinde  SARANTA TURİZM , vize masraf ve hizmet bedelinin tamamını alma hakkına sahip olacaktır.

•Müşterinin ahlak kurallarına aykırı hareketleri neticesinde vizenin alınmaması durumunda  SARANTA TURİZM  ‘in sorumluluğu olmayacaktır.

•Büyükelçilikler tarafından istenen ek belgeler müşteriye faks, telefon veya mail yolu ile bildirilecek olup, bu bildirime rağmen eksiklik müşteri tarafından tamamlanamazsa ve vize bu nedenle alınamazsa  SARANTA TURİZM  Sorumluluk kabul etmeyecek ve vize ücreti  SARANTA TURİZM  tarafından tahsil edilecektir.

•Tüm vize işlemleri geçerli olarak yapılmış olmasına rağmen gidilen ülkede herhangi bir nedenle içeri sokulmayan veya vizeleri tamam olmasına rağmen Türkiye den çıkışına izin verilmeyen müşterilere herhangi bir geri ödeme yapılmayacak ve bu durumdan doğacak zararlardan  SARANTA TURİZM  sorumlu olmayacaktır.

•Vize Giriş-Çıkış tarihlerindeki hatalı düzenlemeler nedeni ile vize alınması durumunda, hata vize formunun  SARANTA TURİZM  tarafından yanlış doldurulmasından kaynaklanıyor ise vize harçları ve vize gideri dışında kalan bakiye müşteriye iade edilecektir. Giriş-Çıkış tarihlerindeki hata Büyükelçilikten kaynaklanmış ise  SARANTA TURİZM  ‘in sorumluluğu yoktur.

SARANTA TURİZM  ‘in hiçbir şekilde Büyükelçilikler üzerinde yaptırım gücü veya edimlerini taahhüt edebilme yetkisi yoktur. Büyükelçiliklerdeki gecikmeklerden ve değişik aksamalardan  SARANTA TURİZM  sorumlu değildir. Büyükelçilik tarafından iade edilen belgeler  SARANTA TURİZM  tarafından müşteriye teslim edilir.

•Kırklareli içindeki ve dışındaki evrakların ulaştırılması için gerekli kargo bedeli müşteriye ait olmak üzere,  SARANTA TURİZM   Karakaş Mah. Karakaşbey Sok. No:32/ Kırklareli/Merkez

SARANTA TURİZM  vize için gereken ücreti peşin almakla birlikte, ücret alınmadığı takdirde  SARANTA TURİZM  vize işlemlerine başlamayacaktır.

ADI SOYADI: KAŞE/İMZA:

Bir yanıt yazın

error: Lütfen yazılari kopyalamayınız.
Mesajını Yaz
1
Saranta Turizm
Size nasıl yardımcı olabiliriz?